Cseppfolyós Nitrogén értékesítés

 

Az Országos Mesterséges Termékenyítő Zrt. partnerei teljes körű ellátását tűzte ki céljául a mesterséges termékenyítés, mint szaporodásbiológiai-biotechnikai eljárás területén.

A kiváló minőségű szaporítóanyag mellett ellátjuk partnereinket a sperma biztonságos szállításához, tárolásához szükséges kisebb-nagyobb konténerekkel és a hűtőközeg cseppfolyós nitrogénnel is. Korszerű, hitelesített tartállyal ellátott teherautóink túraszerűen, az Ön igényeinek megfelelő ütemezésben végzik a cseppfolyós nitrogén-szállítást az ország teljes területén.

Áraink versenyképesek, a kiszolgálás gyors és pontos , hívja cseppfolyós nitrogént értékesítő kollégáinkat bizalommal!

Információ: +36/20-931-3433

Cseppfolyós Nitrogén szállítás

 

Nitrogén tartályok

A gyakorlatban dolgozó termékenyítő szakembereknek nem kell ecsetelni, mennyi vesződséget és gazdasági veszteséget okozhat egy régi, korszerűtlen, nagy párolgási veszteséggel üzemelő spermatároló konténer. Az indokolatlan párolgási veszteség nem csupán azzal okoz Önnek gazdasági kárt, hogy gyakrabban kell azt cseppfolyós nitrogénnel feltölteni.A feltöltések alkalmával, amikor a konténer nyitott állapotba kerül, mindig fennáll a szaporítóanyag hőmérséklet-ingadozás miatti károsodásának lehetősége is.

Fordítson kellő gondot a nagy értékű szaporítóanyag szakszerű tárolására is az OMT Zrt. ebben is az Ön partnere kíván lenni. Korszerű, alacsony párolgási veszteséggel üzemelő, világszínvonalú konténereink különféle mérettartományokban, versenyképes áron kaphatók. Segítünk az Ön igényeinek, felhasználói szokásainak megfelelő méretű, paraméterű konténer kiválasztásában!

GT Range tartályok

 Pár szó a Nitrogénről


Az általunk belélegzett levegőnek körülbelül 78 %-a nitrogén. Az elemek gyakoriságában a 11. helyen áll. Szobahőmérsékleten színtelen, szagtalan, íztelen gáz, könnyebb a levegőnél. Inert gáz, azaz szokásos környezeti feltételek között nem lép reakcióba más anyagokkal. Nem mérgező, ennek ellenére zárt légtérben a légzéshez szükséges oxigént kiszorítja a levegőből. A nitrogén nem éghető és az égési folyamatokat is képes elfojtani. Légköri nyomás alatt -196 °C-on cseppfolyósodik. Előállítása a levegőből történik levegőbontással.

 

Folyékony nitrogént alkalmaznak például a hűtőtechnikában a hűtőkocsiknál, tartályhajóknál. A folyékony gázok tárolása, szállítása a termoszhoz hasonló hőszigetelt edényben történik. Az üvegből vagy fémből készült kettős fal között légritkított tér van. A hősugárzás csökkentésére az edény külső falát fényes ezüstbevonattal látják el. Folyékony nitrogént alkalmaznak az orvosi gyakorlatban, kutatásoknál a különböző emberi vagy állati szervek, örökítőanyagok tartós tárolására. A másik nagy gyakorlati jelentősége az, hogy a cseppfolyós gáz sűrűsége nagy, így szállításkor kisebb térfogatot foglal el.
GT Range tartályok

 GT típusú nitrogéntartályok előnyei:

 

  • - Hosszan tartó tárolási kapacitás, akár 350 napig is
  • - Kis mennyiségű minta tárolása műanyag és rozsdamentes acél tárolóedénykékben
  • - Tökéletes szigetelés vákuum alatt

Termékkódok: GT2, GT3, GT7, GT9, GT11, GT21, GT35
Amennyiben Önöknek a folyamatos, kiegyensúlyozott cseppfolyós nitrogén-ellátásuk érdekében nagyobb mennyiségű LN2 helyszíni tárolására van szükség, cégünk nyomástartó tartályok telepítését és karbantartását is vállalja. A hatóságilag ellenőrzött, hitelesített tartályaink minden vonatkozó törvényi előírásnak megfelelnek.

Cégünk vállalja 160 l-es, valamint 600 l-es nyomástartó Union Carbide tartályok telepítését, szükség szerinti karbantartását, szervizjavítását.

LS160 Nitrogén tartály LS600 Union Carbid nitrogén tartály LS600 Union Carbid nitrogén tartály
160 l Union Carbide LS600 Union Carbide LS600

Termékeink között talál biológiai minták tárolására alkalmas 600 l-es és 750 l-es, kaniszterrel ellátott konténereket, valamint 320 l-es kezelő konténereket.

Union Carbide 320 l kezelő Union Carbide 650 l Union Carbide 750 l
Union Carbide 320 l kezelő Union Carbide 650 l Union Carbide 750 l