Magyar értékelésű tenyészbikák

(Az oldalon a 2018.augusztusi értékelés adatai szerepelnek.)

Teljes katalógus letöltése

 

De Volmer MOM Elsa
(Man-O-Man x Shottle x Marshall)
A TOP 100 listán elért 2. hely mellett több csúcslistán is előkelő helyen szerepel a kiváló termelési és küllemi tenyészértékei miatt.

 

JK Eder Harold
(Alexander x Boliver x Marshall)
Anyja, Cogent Boliver Heaven nemzetközi szinten elismert, szerződtetett donor. Mint küllemi, mint termelési tulajdonságaiban, ahogy egész családja, rendkívüli eredményeket ért el. Harold apja, Alexander és anyai nagyapja Boliver is remek külleméről ( különösen tőgytulajdonságok tekintetében ) volt ismert.

 

OMT Genova Bolton
(Bolton x O-Man x Man Shay)

 

Wilsbro Legendry ET
(Man-O-Man x Shottle x Goldwyn)

 

Nagykun Garda Buckeye
(Buckeye x Storm x Nobbi)
A hazai tenyésztésu GARDA a lábtulajdonságai miatt tekinthető kiemelkedőnek, ugyanis előkelő helyeken szerepel a láb-lábvégpont és lábindex TÉ csúcslistákon.

 

Goodstar-ET
(Superstition x Shottle x Aaron)
A hazai tenyészbikarangsor első harmadában megtalálható GOODSTAR erős küllemmel rendelkezik. Apja és anyai nagyapja az amerikai tenyészbikák élmezőnyébe tartozott az elmúlt években a magas tej kg örökítő képességeik miatt. GOODSTAR lányai 305 napra korrigált tejtermelése 10.000 kg feletti..

 

Medgyes Impozáns Ping
(Acres x Shottle x Jesther)
IMPOZÁNS a hazai legjobb 100 tenyészbika között helyezkedik el, köszönhetően annak, hogy jó indirekt elléslefolyáshoz szükséges tulajdonságokkal és korrekt szomatikus sejtszám örökítő tulajdonságokkal rendelkezik.

 

OMT Havanna Shottle
(Shottle x Elton x Integrity)
Az erős küllemmel rendelkező HAVANNA az elmúlt évek USA TOP 100-as ranglistáját is vezető PICSTON SHOTTLE-ET fia. Apjának jó tőgy örökítő képességeit ő maga is továbbadja lányainak.

 

Embrió Farm Legend Gilette-ET
(Gilette x Taboo x Shottle)

 

Nagykun Largo Numero Uno TL TV
(Numero Uno x Bolton x Covisra)

 

Akció!